torsdag 25 april 2013

Älskling vi har hela livet på oss att ses..

Sommaren kom och då började det..
Alla unga flickor som skulle läras upp och hur snygga dom var och hur fin kontakt han hade med dem och hur mycket de tyckte om honom och att de tyckte han såg så ung ut.

Alla fester med jobbepolarna och de unga, helg efter helg med fylla och sova bort flera dagar..
"Men du ska se till att vi ses, jag vill ha sex och jag känner mig inte älskad"!!
När då frågade jag?
Du är ju full hela helgen och sen bakfull..
Min dotter sitter ensam för att vi ska ses, du super och sover bort vår tid..
Eller så sitter du hemma med din son som fortfarande sover hos dig tretton år gammal..
Du bryr dig inte alls om att vi ska kunna vara och ha ett eget rum att dra oss undan i men skälla på mig det kan du och lägga skulden på min dotter och mig.
Du verkar ju inte ens vilja att vi ska ha tid för oss själva..
Du kommer aldrig hem till mig..
Inte ens sitter på min gård trots att vi beslutade tillsammans att vi skulle bo grannar för att göra det bättre för oss att ses.

"Men i sommar har jag tre veckor ledigt och då har vi massor av tid att ses"
Sommaren gick, såg knappt röken av honom och de få dagar vi fick snodde han in sig i tecket och sa att han var trött eller att han inte tänkte ge mig något mys och gos för jag hade hunden med..
"Det blir inget om du har hunden med det har jag ju sagt, när du kelar med honom så tappar jag all lust"..

Sommaren gick och jag sa att det var den sommaren det..
"Vi har all tid älskling"..
"Nu kommer hösten och då ska vi riktigt rå om varann"..
Hösten går och vi ses knappt än mindre möjlighet till att riktigt rå om varann och det är mitt och min dotters fel, han är ju trött och gör det och det..
"Älskling, snart är det jullov och jag ska va ledig i tre veckor vi får massor av tid"..
Jag börjar planera för en resa antingen till Stockholm eller annat ställe en present han får av mig som han blev jätte glad för. När jullovet kommer så vill han itne och han har inte tid.
"Älskling, nu kommer våren och då kan vi åka iväg, så fort det nya året börjar kan vi börja planera för det"..
Det nya året börjar och han blir allt mer stressad och arbetar och tar på sig saker. När jag lägger fram om vår tripp protesterar han villt. Till slut går han med på det och känner sig jätte glad och pratar om hur kul och mysigt det ska bli och hur han gläder sig. Ju närmre rean vi kommer ju konstigare blir han. Beskyllningarna, kylan mot mig, rör mig knappt, samtidigt är han på och taffsar och gnäller över att vi har så lite sex. Jag berättar det jag alltid berättat att en kvinna vill ha en relation och växa i relationen - "ja, jag vet vad ni kvinnor vill ha. Det ska du veta att ingen kvinna kommer in i mitt hus och den jag har hon ska bo lång bort". Men jag da? vi ska ju flytta ihop och pratar mycket om åren fram mot pensiion och därefter..
Jag känner mig som en hora..
Jag ska bara leverera men inget få..

"Ja du ska göra som jag säger, om jag inte får den sex jag vill ha så kommer jag gå ut på nätet och skaffa det på dejtsajter och förresten så onanerar jag jätte mycket nu - men egentligen så tänker jag inte ens på det längre. Sist det var såhär så sa jag dig att jag tänker knulla dom och jag messade dig från barerna och sa vad jag skulle göra med dom - det tänker jag göra också, bara så du vet det. Förresten så är hon du vet ledig nu, hon är skild och häromdagen träffade jag en gammal flickvän hon är också singel nu jag var nog rätt kär i henne ska du veta. Jag kan fixa vem jag vill, tom drottning Silvia. På tre sekunder fixar jag vem som hest och jag har halva inne både här och där. Sånt känner en man. Tänk på det!"..

"Jag har grejer att göra, du lever ju som en jävla pensionär. Vad begär du av mig? Jag hatar den där jävla stranden, jag säljer huset om du kommer dragandes med att gå dit igen!"
Men vi bor ju vid en av Sveriges vackraste kustremsor..
"Jag har sett den där jävla stranden i hela mitt liv, jag vill inte höra ett ord mer om det. Jag har grejer att göra här hemma, det måste du respektera"..
Men vad ska vår relation bygga på da? En film då och då eller att åka och handla? Det är ju allt vi har idag och att jag lämnar min dotter ensam för att vi ska kunna sova ihop och ha helgmys. Hon kan inte sova borta för jämnan hon vill vara hemma med sin mamma ibland och det faller sig som det faller sig. Du gör ju allt för dina barn, får inte jag göra det för min dotter då?
"Hon ska ge fan i att umgås med de där skitungarna och deras tattarfamiljer. Jag tål det inte och så är du nånn jävla reservmorsa till dem. När ska dom hjälpa till det är ju bara du som kör"
Inget fel varken på flickorna eller på föräldrarna och vi delar på allt. Jag är glad att flickorna gillar mig och anförtror sig till mig. När din dotter var i tonåren så körde du henne när som även när hon var hos sin mamma och jag sa aldrig ett ord. Du sa tom till hennes vänner att du ställde upp för dem om de inte hade skjuts och du var stolt för det - jag var också stolt för det att du var sån. Nu får jag inte göra detsamma för min dotter och hennes vänner. Jag fick inte heller träffa min systerson när han var liten med dig. Hade glatt mig åt att vi skulle gosa och ta hand om honom men du skällde ut mig så jag var inte vatten värd och sa att det skulle alddrig komma på frågan för det tog tid från oss..

"Ok, vi får ses när vi kan da, det får vara såhär ett tag tills det vänder. Men vafan, ska de bo på gården nu också så att vi ska kunna ses, vad är det för dumheter, ska det bli ett jävla näste för skitungar här ute också - nej det kan du glömma"
Men det vore väl bra om vi fick mer tid då och vi har dom intill. Du sa ju på nyår när min dotter hade suttit själv utan att vi vetat om det att hon aldrig skulle behöva göra det mer. Är inte detta det bästa som hänt på länge att de kan vara här, du bor ju alldeles intill..
"Du och din jävla unge och hennes skitungar till kompisar - ni manipulerar medvetet ut mig ur relationen det är som att ni njuter av det som att ni gått ihop för att göra er av med mig."..